Referenssit

Valitut referenssimme:

Neste on öljynjalostuksen ja uusiutuvien ratkaisujen edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme huippututkimukseen perustuvia puhtaamman liikenteen ja teollisuuden tuotteita. Olemme maailman johtava uusiutuvan dieselin tuottaja, ja vuotuinen tuotantokapasiteettimme on yli 2 miljoonaa tonnia. Olemme myös maailman suurin yhtiö, joka tuottaa uusiutuvia polttoaineita jätteistä ja tähteistä. Vastuullinen toimintamme on saanut tunnustusta muun muassa Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä ja maailman vastuullisimpien yhtiöiden Global 100 -listalla. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli noin 11 miljardia euroa, ja osakkeemme on listattu NASDAQ Helsingissä. Puhtaampaa liikennettä, energiaa ja elämää vie eteenpäin noin 5 000 ammattilaista. Lisätietoa: www.neste.com

Sappi on maailman laajuinen kemiallisen massan ja paperipohjaisten ratkaisujen tuottaja. Tuotteitamme käytetään korkealaatuisissa aikakausilehdissä, katalogeissa, yritysjulkaisuissa, esitteissä, kirjoissa, suoramainonnassa, kalentereissa ja markkinointimateriaaleissa. Tuotteitamme ovat Magno, Quatro, Vantage, Royal, Galerie ja Galerie Art. Sappin erikoispaperit ja –kartongit tarjoavat tuotteita pakkausteollisuudelle, tuotemerkeille, suunnittelijoille ja painajille. Tuotealueita ovat joustopakkaukset, etikettipaperit, pakkauskartongit, release-paperit ja tekniset paperit. Tuotemerkkejä Algro, Leine, Parade, Fusion ja atelier. Sappi luottaa kasvussaan luonnonvaroihin ja siksi olemme sitoutuneita luonnonsuojeluun ja kestävään kehitykseen. Lue lisää Sappista www.sappi.com.

EHP-Tekniikka tuottaa moderneja ratkaisuja jatkuvatoimiseen ympäristömittaukseen. Me suunnittelemme, valmistamme, asennamme ja huollamme mittausasemia, jotka toimivat ympärivuotisesti karuissa luonnonolosuhteissa ja tuottavat asiakkaillemme arvokasta tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa. Karttapohjaiset ratkaisut, mobiilisovellukset, hälytys- ja ennakkovaroitusjärjestelmät ovat ydinosaamistamme. Erikoisuudet kuten jatkuvatoiminen öljyä vedessä –mittaus, sekä liuenneiden raskasmetallien mittaus tekevät meistä alan edelläkävijän. Pohjois-Euroopassa toimii yli 500 EHP-mittausasemaa. Asiakkaitamme ovat mm. kaivos-, turve-, teräs- sekä sellu- ja paperiteollisuus. Klikkaa www.ehp-tekniikka.fi ja lue lisää!

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudenmaan alueella seitsemällä kampuksella toimiva ammattikorkeakoulu. Laureassa opiskelee yhteensä noin 7800 opiskelijaa, joista 800 opiskelee ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa. Henkilöstöä Laurean palveluksessa on noin 550. Laurea on Suomen palkituin ammattikorkeakoulu, jonka toiminnassa opiskelijat ovat keskiössä. Laurea toteuttaa työelämälähtöistä koulutusta, aluekehitystä ja TKI-toimintaa Learning by Developing eli LbD-toimintamallilla. Laurean strategiset tutkimusalueet TKI-toiminnassa keskittyvät hoitotyön asiantuntijuuteen ja kotona selviytymiseen, palveluliiketoimintaan, turvallisuuteen ja yhteiskuntavastuuseen sekä yrittäjyyteen ja innovaatioihin. Lisätietoa Laureasta saat täältä

Tapio on osaavin kumppanisi metsiin perustuvassa biotaloudessa. Tapiolla on yli 100 vuoden kokemus ja vahva rooli tehokkaan ja kestävän metsien hoidon, käytön ja metsäsuunnittelun kehittämisessä sekä metsiin liittyvissä talous- ja politiikkakysymyksissä. Lisätietoa Tapion toiminnasta löytyy osoitteesta www.tapio.fi.

Video - SCATMAN-työkalut toiminnassa. Käynnistä video tästä.