Yhteistyökumppanit

Olemme kiinnostuneita yhteistyökumppaneista, jotka toimivat mm. seuraavilla alueilla: ympäristökonsultointi- ja mittaukset, mobiilimittaukset ja -anturit, sekä tiedon analysointi. Meiltä kysytään usein myös integrointia eri IT-järjestelmiin, kuten taloushallinnon, kunnossapidon ja toiminnanohjauksen järjestelmiin, joten jos haluat laajentaa oman IT-tuotteesi mahdollisuuksia mobiiliratkaisuilla, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

SCATMAN yhteistyökumppanit

ISCO, kansainvälinen öljyntorjuntaorganisaatio (International Spill Control Organization) pyrkii parantamaan kansainvälisesti valmiutta ja yhteistyötä öljy- ja kemikaalivahinkojen torjunnassa. Sen tehtävinä on mm. edistää teknistä kehitystä ja osaamista tällä alueella, ja jakaa tietoa ja kokemuksia öljyntorjunnan ammattilaisille eri organisaatiossa. ISCO on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka perustettiin Lontoossa 1984. Sillä on jäseniä yli 36 maassa. Lisätietoja osoitteesta www.spillcontrol.org.

Finnish Water Forum (FWF, Suomen vesifoorumi ry) on suomalaisten vesialan toimijoiden vuonna 2009 perustama yhdistys. FWF:n toiminta-ajatuksena on yhdistää julkisen ja yksityisen sektorin ponnistukset vesiosaamisemme kansainvälisen toiminnan voimakkaaksi kasvattamiseksi. FWF:llä on yli 100 jäsentä, mukaan lukien useita ministeriöitä sekä vesialan yrityksiä, tutkimus- ja koulutuslaitoksia, yliopistoja ja yhdistyksiä. Jäsenistö kattaa laajasti suomalaisen vesisektorin ja osaamisellaan jäsenistö voi ratkaista kaikkia veteen liittyviä haasteita. Lisätietoa FWF:stä saat täältä.

Lamor (Larsen Marine Oil Recovery) Corporation tarjoaa ratkaisuja öljyonnettomuuksiin varautumiseen, öljyntorjuntaan ja –keräämiseen sekä maaperän ja pohjanveden puhdistukseen. Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana Lamor on kehittänyt, tuottanut ja toimittanut kehittyneimpiä öljyntorjuntateknologioita maailmanlaajuisesti. Lamor on lisäksi erikoistunut erilaisten palveluiden tuottamiseen näillä liiketoimina-alueilla. Lamor Group työllistää yli 110 henkilöä kansainvälisesti, minkä lisäksi yhtiön osakkuusyhtiöissä työskentelee kaiken kaikkiaan noin 700 henkilöä. Perinteisen ydinliiketoiminnan ohella Lamorin palveluliiketoimintaan kuuluvat erilaiset maanpuhdistus-, porausjätteen käsittely-, öljyputkien seuranta- ja teollisuusvesien käsittelypalvelut. Lisätietoa Lamorista saat täältä.

 

Oceaneering Inc. on amerikkalainen yritys joka tuottaa teknisiä palveluita ja tuotteita pääasiassa avomerellä toimivalle öljy- ja kaasuteollisuudelle. Yrityksen ydinosaaminen on syvänmeren sovelluksissa ja tähän teknologiaosaamiseen perustuen Oceaneering palvelee myös puolustus-, viihde-, ilmailu- ja avaruusteollisuutta. Oceaneering on listattu New Yorkin pörssissä ja sillä on yli 12.000 työntekijää 25 maassa. Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta www.oceaneering.com.

 

Offcode Oy teknologiayritys, joka kehittää state-of-the-art mobiiliohjelmistoja ja elektroniikkaa. Yrityksen pääosaamisalueina ovat mm. teollinen internet, mobiili Linux ja high-end elektroniikka. Offcoden ratkaisut ovat käytössä monilla sovellusalueilla mukaan lukien ajokaluston hallinta, ympäristönmittaus, logistiikka, hajautettu prosessinohjaus ja turvallisuus. Lisätietoa yrityksestä saat osoitteesta www.offcode.fi.

Video - SCATMAN-työkalut toiminnassa. Käynnistä video tästä.