Uutiset

 • 18
  Huh 16

  SCATMAN mukana Raahen digitalisointiseminaarissa perjantaina 22.4.2016

  SCATMANin toimitusjohtaja Mikko Kerttula kertoo mobiilitiedonkeruun hyödyistä Raahessa pidettävässä “Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä” – seminaarissa perjantaina 22.4.2016.

 • 1
  Syy 15

  SCATMAN mukana Barents Rescue 2015 -harjoituksessa Kittilässä, 30.9-1.10.2015

  SCATMAN osallistuu harjoituksen yhteydessä pidettävään näyttelyyn Levin Hullu-Poro Areenalla. Barents Rescue 2015-harjoitus on 4 Barentsin alueen valtion yhteinen kriisinhallintaharjoitus, jossa tavoitteena on parantaa osallistujamaiden valmiutta ja yhteistyötä hätä- ja kriisitilanteissa.

  Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

 • 20
  Maa 15

  SCATMAN mukana Kemi Arctic 2015 öljyntorjuntaharjoituksessa 24-26.3.2015

  SCATMAN osallistuu  KEMI ARCTIC 2015 -harjoitukseen sekä näyttelyssä että seminaariohjelmassa. Tule tapaamaan meitä ja katsomaan viimeisimmät demonstaatiot mobiiliratkaisuista öljyvahinkojen kartoitukseen ja torjuntavälineiden hallintaan ja huoltoon.

 • 2
  Jou 14

  Video - SCATMAN-työkalut toiminnassa. Käynnistä video tästä.

  Katso kuinka SCATMAN-työkalut toimivat kentällä öljyvahingon kartoituksessa SCAT-menetelmää noudattaen. Aloita video tästä. Huom, video on englanniksi.

 • 6
  Mar 14

  Lamor ja SCATMAN kehittävät mobiilisovellusta öljyntorjuntaan

  Helsinki, 6.11.2014 – Lamor Corporation ja SCATMAN Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa mobiilisovelluksen kehittämisen Lamorin öljyntorjuntalaitteiden huoltoon. Osana sopimusta Lamor aloittaa SCATMANin öljyntorjuntasovelluksen edustuksen ja myynnin.

 • 4
  Mar 14

  Tapaa SCATMAN Clean Gulf -konferenssissa San Antoniossa, USAssa, 2-4.12.2014

  SCATMAN on paikalla konferenssin näyttelyssä sekä Lamorin (osasto #141) ja Oceaneering Inc:in (osasto #533) osastoilla. Tule katsomaan viimeisimmät mobiilityökalut SCAT-kartoitukseen ja öljyntorjuntalaitteiston huoltoon.

 • 12
  Elo 14

  SCATMAN-mobiilityökalut testattu Oceaneering Inc:in ja johtavan öljy-yhtiön kanssa UK:ssa

  SCATMAN-työkalut testattiin johtavan öljy-yhtiön sisäisessä öljyntorjuntaharjoituksessa heinäkuussa Southamptonissa Englannissa. SCATMAN-tiimi työskenteli yhdessä Oceaneeringin kanssa ja integroi SCATMAN-mobiilisovelluksella kerätyn SCAT-tiedon harjoituksen tilannekuvajärjestelemään (COP, Common Operating Picture), josta tieto oli saatavilla lähes reaaliaikaisesti harjoituksen johdolle.

 • 13
  Kes 14

  SCATMAN-mobiilityökalut testattu Raahen öljyonnettomuuden jälkihoidossa

  SCATMAN-tiimi auttoi Suomen WWF:ää raportoimaan öljyvahingon laajuutta Raahen öljyonnettomuudessa, joka tapahtui perjantaina 30.5.2014. Lisätietoa operaatiosta on saatavilla englanniksi osoitteesta http://raahe2014.scatman.fi.

Video - SCATMAN-työkalut toiminnassa. Käynnistä video tästä.