SCATMAN Oy

Mobiilitiedonkeruun ja -käsittelyn asiantuntija

SCATMAN Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää ja myy mobiili- ja webbityökaluja tiedon keruuseen, hallintaan, visualisointiin ja raportointiin maastossa. Yrityksen lähtökohdat ovat ympäristötiedot keruussa, mutta nykyään SCATMANin ratkaisuja hyödynnetään laajasti aina teollisuuskäytöstä yleisiin palaute ja -arviointisovelluksiin.

Tutustu valittuihin referensseihimme
Referenssit

SCATMANin ydintiimillä on yli 10-20 vuoden kokemus onnistuneiden mobiili- ja IT-projektien toimituksista sekä kotimaassa että ulkomailla. Meillä on myös kansainvälistä kokemusta ympäristö- ja öljyntorjuntatehtävistä mm. Galapagossaarilta ja Meksikonlahden öljyonnettomuudesta.

SCATMAN Oy:n omistavat sen perustajat sekä valitut yksityissijoittajat ja sijoitusyhtiöt. Yrityksen päätoimipaikka on Oulussa ja sillä on toimisto myös Helsingissä. Yritys perustettiin vuonna 2013.

Liiketoimintamalli

SCATMAN tarjoaa tuotteitaan pääasiassa ohjelmistopalveluna SaaS-mallilla (Software as a Service), jossa asiakkaat käyttävät heille räätälöityä webbipalvelua annetun webbiosoitteen kautta omilla käyttäjätunnuksillaan. Palvelusta maksetaan vuosimaksu, joka sisältää myös sovitun maksimimäärän maobiilikäyttäjiä. Asiakkaat voivat lisätä ja hallita omia mobiilikäyttäjiään vapaasti tämän määrän sisällä.

SCATMAN-alustan räätälöinti asiakkaan tarpeisiin
Palvelun käyttö annetussa webbiosoitteessa SaaS-mallilla
Mahdollinen laajempi tuki/yhteistyö ja jatkokehitys

Yleensä, asiakassuhteen alussa SCATMANin mobiilisovellus ja webbipalvelu räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita erillisessä räätälöintiprojektissa. Tarvittaessa voidaan sopia myös laajemmasta yhteistyöstä, jossa SCATMAN huolehtii asiakkaan kenttätiedonkeruun ja -käsittelyn tarpeiden täyttämisestä jatkuvalla kehitystyöllä ja tuella.

Video - SCATMAN-työkalut toiminnassa. Käynnistä video tästä.